Rüyanızda bir gocuk satın alarak giydiğinizi veya bir başkasına bir gocuk hediye ederek giydirdiğinizi görmeniz; başkalarının sizin mallarınızda gözü olduğuna ve her fırsatta bunu ele geçirmek istediklerine işaret eder.

Rüyada gocuk giymek bir kimsenin size ait olan bir şeye sahip çıkacağına, size ait olan malda gözü olduğuna her fırsatta bunu ele geçirmeye çalışacağına ya dabir hırsızlık hadisesine işaret eder.


Gocuğu rüyada gören, mallarınıza göz diken insanların olduğuna işarettir.

Rüyanızda gocuk giymek, hal ve durumunuzun iyi olduğuna yorumlanır. Gocuk satın aldığınızı görmek, kazanca işarettir. Başkasına giydirilen gocuk çevrenizde iyi halinizi kıskanan ve mallarınızda gözü olan insanların olduğuna ve o malları ele geçirecek fırsat kollamalarına yorumlanır.

Rüyada bir gocuk satin alarak giydiginizi veya birisine bir gocuk hediye ederek ona giydirdiginizi görmek, bir kim senin size ait mallarda gözü olduguna, her firsatta bunu ele geçir mek istedigine isarettir.

Rüyada Gocuk Görmek Ne Demektir Ne Anlama Gelir Rüya Yorumu



Rüyada bir gocuk satın alarak giydiğinizi veya birisine bir gocuk hediye ederek ona giydirdiğinizi görmek, bir kimsenin size ait mallarda gözü olduğuna, her fırsatta bunu ele geçirmek istediğine işarettir.