Rüyanızda bir kısım mallarınızın haczedildiğini görmeniz; evinize birtakım yeni eşyaların gireceğine, rüyanızda eşyalarınızı haczedildiği halde evden çıkarılmadığını görmeniz; yeni satın aldığınız bazı eşyaların beğenilmeyerek geri verileceğine işaret şeklinde tabir olunur.

Bir kimse rüyasında malının ve eşyalarının haczedilmesini görmesi, o kimsenin eline yeni mal ve yeni eşya geçmesine işaret eder.

Bir kimse rüyasında evine haciz geldiğini görürse, o kimse çok yakında müjdeli bir haber alır.
Rüyasında kendisini haciz memuru olarak görmek, bir yakınınıza yapacağınız iyiliği ifade eder.


Rüyada haciz görmek

Rüyanızda haciz görmek yeni mal ile yorumlanır.Bir kısım eşyalarınızın haczedilmesi evinize yeni eşyalar gireceği anlamına gelir.Eşyalarınızın haczedilmesine rağmen evden çıkarılmaması ise aldığınız eşyayı beğenmeyip geri vereceğinize işarettir. Bir başka rivayete göre ise; bir kimse rüyasında eşyalarının haczedildiğini görürse, bu kişinin eline yeni mal veya yeni eşya geçer.

bir kimse Rüyasinda malinin ve esyalarinin haczedilmesini görmesi, o kimsenin eline yeni mal ve yeni esya gecmesine isaret eder.

Rüyada eşyanıza haciz konduğunu görmek, çok yakında sevinçli bir haber almaya yorulur.

Rüyada kendinizi haciz memuru olarak görmek, bir yakınıza yapacağınız iyiliği ifade eder.




Kişinin rüyada hacıların toplandığı pazarı görmesi, keder ve üzüntüden, sıkıntı ve şiddetten kurtulmaya delâlet eder.
Rüyada Mina'da namaz kıldığını ve hutbe okuduğunu görmek, yüksek bir memuriyete veya rütbeye işarettir.
Denilmiştir ki: Rüyada hutbeyi güzel bir şekilde okuduğunu, hutbe hakkındaki sözlerini bitirdiğini, insanların da susarak kendisine baktıklarını ve namazı da şer'î hükümlere göre tamamladığını görmek, eğer ehil ise bir vilayete vali olmaya delâlet eder.
Rüyada hutbe okuduğunu fakat hutbeyi tamamlayamadığını görmek, vazifeden azledilmeye işarettir.

Rüyada haciz görmek, yeni mala yorumlanir.
Rü-yada bir kisim malinizin haczedildigini görmek, evinize yeni esyalarin girecegine isarettir.
Esyalarinizin haczedildigi halde evden çikarilmadigini görmek, satin aldiginiz bazi esyanin begenilmeyerek geri verilecegine delalet eder.
Bir baska rivayete görede: Bir kimse rüyasinda malinin ve esyalarinin haczedilmesini görmesi, o kimsenin eline yeni mal ve yeni esya geçmesine isaret eder.


Rüyada haciz görmek, yeni mala yorumlanir. Rü yada bir kisim malinizin haczedildigini görmek, evinize yeni esyalarin girecegine isarettir. Esyalarinizin haczedildigi halde evden çikarilmadigini görmek, satin aldiginiz bazi esyanin begenilmeyerek geri verilecegine delalet eder. Bir baska rivayete görede: Bir kimse rüyasinda malinin ve esyalarinin haczedilmesini görmesi, o kimsenin eline yeni mal ve yeni esya geçmesine isaret eder.

Rüyada haciz görmek, yeni mala yorumlanir. Rü-yada bir kisim malinizin haczedildigini görmek, evinize yeni esyalarin girecegine isarettir. Esyalarinizin haczedildigi halde evden çikarilmadigini görmek, satin aldiginiz bazi esyanin begenilmeyerek geri verilecegine delalet eder. Bir baska rivayete görede: Bir kimse rüyasinda malinin ve esyalarinin haczedilmesini görmesi, o kimsenin eline yeni mal ve yeni esya geçmesine isaret eder.