Rüyada Medih Görmek Ne Demektir Ne Anlama Gelir Rüya Yorumu



Bir dostu tarafından övülmek hayırdır. Onun tarafından bir faydaya erişeceğine işarettir. Eğer bir düşman tarafından methedilirse alay edildiğine işarettir. Bir rivayete göre, aralarındaki düşmanlık dostluğa dönüşür.

İnsanın kendisini methetmesi günahtır. Tanınmayan bir gencin methedildiğini görmek, düşman tarafından kötülük görmeye; eğer öven kişi tanınmış biri ise büyüklüğe ulaşacağına; eğer tanınmamış biri ise iyi kalpliliğe delâlet eder. Orta yaşlı birinin methetmesi fakirliktir.



Bir dostu tarafindan övülmek hayirdir. Onun tarafindan bir menfaat görecegine delalet eder. Eger bir düsman tarafindan methedilirse Alay edildigine isarettir. Bir rivayete göre, aralarindaki düsmanlik dostluga dönüsür. Insanin kendisini methetmesi günahtir. Taninmayan bir gencin methedildigini görmek, düsman tarafindan kötülük görmege eger öven kisi taninmis biri ise büyüklüge ulasacagina, eger taninmamis biri ise iyi kalplilige delalet eder. Orta yasli birinin methetmesi fakirliktir. Kendisinin taninmis bir adami medhettigini görmek, yukaridaki gibi yorumlanir.

Bir dostu tarafindan övülmek hayirdir. Onun tarafindan bir menfaat görecegine delalet eder. Eger bir düsman tarafindan methedilirse alay edildigine isarettir. Bir rivayete göre, aralarindaki düsmanlik dostluga dönüsür. Insanin kendisini methetmesi günahtir. Taninmayan bir gencin methedildigini görmek, düsman tarafindan kötülük görmege eger öven kisi taninmis biri ise büyüklüge ulasacagina, eger taninmamis biri ise iyi kalplilige delalet eder. Orta yasli birinin methetmesi fakirliktir. Kendisinin taninmis bir adami medhettigini görmek, yukaridaki gibi yorumlanir.

Rüyada methedildiğinizi görmek, aksine tabir olunur ki, hakkınızda hoş olmayan dedikodular yapılacağına işarettir.
Eğer bir düşman tarafından methedilirse alay edildiğine işarettir. Bir rivayete göre, aralarındaki düşmanlık dostluğa dönüşür.
İnsanin kendisini methetmesi günahtır. Tanınmayan bir gencin methedildiğini görmek, düşman tarafından kötülük görmeğe eğer öven kişi tanınmış biri ise büyüklüğe ulaşacağına, eğer tanınmamış biri ise iyi kalpliliğe delalet eder.
Orta yaşlı birinin methetmesi fakirliktir. Kendisinin tanınmış bir adamı methettiğini görmek, yukarıdaki gibi yorumlanır.
Bir başka yorum göre de: Bir dostu tarafından övülmek hayırdır. Onun tarafından bir menfaat göreceğine delalet eder.